.. de dimineatza

15.2.10

Azi noapte a fost cam agitatie pt mine. Totul a inceput cu dusul Anei la somn, cand am adormit si eu.. De la noua la doua (dragut!). Dupa care, loooogiiic, n-am mai avut somn. Marian mai avea juma' de episod din Atlantis de vazut, mi-a facut brief-ul si m-am uitat si eu. Bravooo... Apoi el a dormit si eu.. nu. M-am apucat de citit pe la bloage cool pana mi s-a facut si mie somn. Era 3 juma'te.
Ma bag la somn si visez tampenii, nu inaine de reiki. Ocazie cu care iarasi m-am intrebat ce o avea ficatul meu.
Ficatul meu doare ingrozitor, dar numai cand e vorba de terapii energetice. Cand aveam "dooj' de ani" si mergeam la inforenergetica, toti colegii ziceau ca "moooaaaa, fata, tu stai rau cu bila". Si replica era "sunteti toti cu capu', pe mine coloana ma rupe!". Dar na, acuma, e chestia aia cu bolile din viitor care se manifesta la nivel energetic inaca dinainte de a aparea in plan fizic, ceea ce se poate intampla cu multi ani inainte de vreun simptom. Buuun. Da, dar acum am 30 de ani si fac reiki de... Hm? Iar am uitat, oricum de cativa ani buni si problema asta nu dispare! In reiki, in metodele de odihna rapida (adica in loc sa dormi 8 ore dormi si tu 4 si esti fresh), una din pozitii e: o mana pe inima si cealalta.. pe.. FICAT. Au, ficatul! Si azi noapte, in loc de metode rapide, eu stateam cu mana dreapta pe ficat plangandu-ma in gand de durere si cu mana stanga "alergam" o a doua durere care se muta pe langa ficat, apoi pe la omoplati, apoi in spatele fiatului si tot asa. Uite cum o terapie linistita de 10 minute s-a transformat intr-una de juma' te ora. Singura concluzie a fost "bah, dar toate durerile apar numai pe meridianul ficat, ia sa ma uit pe harta cu meridianele (ceea ce n-am, apucat fiindca acum imi descarc of!- ul).
Intr-un final am adormit si Am visat numai tampenii: un coleg de generala care nu mai stia cine este si m-a pus sa ii zic ce stiu despre el, fiindca ii paream familiara (actiune petrecuta intr-un ditai orasul) si un vis in care o pierdusem pe Ana intr-o invalmaseala si a trebuit sa o recuperez din bratele unei tipe care incerca sa mi-o prezinte ca fiind copilul ei.
La 7 dimineata eu beam ceai, faceam laptele copilului si trancaneam cu Gica, care manca de zor. Am adormit lemn. Cand m-am trezit ceasul zicea ceva si, vazand ora, ma rasucesc in pat: "Mariane, jos ca ia uite ceasul!".... Marian ma invelise bine si credeam ca era in pat, desi.. nu era acasa. Ana palavragea cu mine si imi cerea inca o portie de lapte..
Si acum, ca e 11 am.. imi e .. somn! Deh, atata agitatie...

1 comments:

lidia 2/15/2010 3:10 PM  

http://209.85.129.132/search?q=cache:Gr4sGfmZbnQJ:www.dimensiuni.ro/wp-content/uploads/2009/07/cauzele_spirituale_ale_bolilor.doc+cauzele+spirituale+ale+bolilor&cd=3&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a

  © Blogger template Techie by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP