Papagal

8.2.10

.. Ana zice "cagau" la papagal.
El reactioneaza f bine la Gica dintre toate numele pe care le-a auzit.. Asadar the Gica Parrot :D
E grasunel si maricel, ca talie, mai mare decat era Jim, ceea ce "ii bine". Ieri parca era mai plin de viatza. Dar azi, trezindu-se "in casa noua" n-a catadisit sa ciripeasca inca. Oricum se pompeaza reiki pt adaptarea la noul mediu si starea de sanatate...
Ieri, cand ne-am intalnit "cu nenea crescatorul" era un frig si-un viscol, ca am si ras cu Marian tot drumul! Cine dracu mai bate Bucurestiul, pana in capatul celalalt, la inceput de februarie, pt un perus?! Noooi! Loogic! Si-am mers si 3 statii pe jos fiindca nu venea tramvai sau autobuz. M-am ales, ce-i drept cu o nevralgie la dintii din fatza, dar zic ca a meritat.
Se uita la mine.. A fost tare bucuros ieri cand a auzit muzica de pe youtube.
Nu stiam unde sa il punem.. Ziua sta cu noi in sufragerie, noaptea merge cu noi in dormitor.. In ambele cazuri sta sus, ca sa nu ajunga Ana la el!
Ieri l-a scapat marian din mana, cand a vrut sa il scoata din cutie... Gica zboara magistral! Trebuie sa ma consult cu "nenea", daca sa il las prin casa liber sau doar in colivie. Adica, pustiulica al nostru are talent.. why not then?! Bine, asta ar insemna sa zboare 2 ore pe zi, cat doarme Ana (daca se aseaza pe usa, iar ana tranteste usile.. :D ).

0 comments:

  © Blogger template Techie by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP